Η Σχολή

Image placeholder
Ο χορός είναι η πιο ολοκληρωμένη μορφή έκφρασης του ανθρώπου. Είναι δημιουργία αξεπέραστη, είναι έκφραση ψυχής και πνεύματος του καθενός μας. Ταιριάζει σε όλες τις εποχές, γιατί εξελίσσεται μέσα στο χρόνο. Στόχος μας είναι να προάγουμε τη γνώση και να ξυπνήσουμε την αγάπη για το χορό, στοχεύοντας στη σωματική αλλά και στην πνευματική καλλιέργεια των μαθητών.
Με τον τρόπο αυτό, οι μαθητές μας, μαθαίνουν μέσω της τέχνης να εκφράζονται, να αποκτούν μουσικότητα, κοινωνικότητα και να εξελίσσονται μέσα από το χορό. Γνωρίστε τον και αφεθείτε σ’ έναν κόσμο που θα συνεπάρει τις καρδιές σας.


― Σύλια Ζαχαροπούλου


Η 'Σχολή Χορού Σύλια Ζαχαροπούλου' ιδρύθηκε το 2003 και είναι αναγνωρισμένη από το Κράτος με απόφαση του Υπουργείου Πολιτισμού και μέλος του Σ.Ι.Σ.Χ.Ε. (Σωματείο Ιδιοκτητών Σχολών Χορού Ελλάδος).
Με μεγάλη εμπειρία στην χορευτική εκπαίδευση και με συνεργάτες καταρτισμένους και πιστοποιημένους διπλωματούχους καθηγητές χορού, καταφέραμε στο πέρασμα των χρόνων να προσαρμοζόμαστε με βάση την εξέλιξη του χορού, που ήταν από την αρχή η υπόσχεσή μας. Εμπνεύσαμε και αναδείξαμε πολλούς μαθητές μας να γίνουν επαγγελματίες χορού. Επιπλέον, πραγματοποιήσαμε ένα μεγάλο όνειρο με την μεταστέγασή μας σε πιο σύγχρονες εγκαταστάσεις 300m², πάντα με τις προδιαγραφές του ΥΠΠΟ.
Η σωματική υγεία και ασφάλεια είναι η εγγύηση που παρέχει μια αναγνωρισμένη σχολή χορού όπως η δικιά μας.